X-Labin asiakaskirje 18.12.

Hei asiakkaamme,

Vuoden rosollintuoksuisin viikko on jälleen täällä. Joulua vietellään ihan kohta, mutta sitä ennen ehdit vielä kinkkuostosten lomassa liikkumaan kanssamme! Ryhmäliikuntakalenteri jatkuu normaalisti aina torstaille 21.12. saakka ja tämän jälkeen jäämme pienelle joulutauolle.

Joulunajan ryhmäliikuntakalenteri on julkaistu nettisivuillamme ja löydät sen täältä 
www.x-lab.fi/rl-aikataulu
(Skrollaa sivun alareunaan)

Tapaninpäivänä pääset heti hyvin sulattelemaan herkkuja Tanjan seurassa klo 11 pyörän päällä. Siitä sujahdetaankin mukavasti välipäivien ohjelmiston mukaisesti aina 30.12. saakka. Kevään 2023 ryhmäliikuntakalenteri julkaistaan nyt tämän viikon keskiviikkona, ja saatte sen toki sähköpostiinne ensi tilassa.



MUISTA KÄYTTÄÄ LIIKUNTAETUSI!
Osa liikuntaeduista vanhentuu vuoden lopussa, kurkkaathan, ettei itsellesi jää käyttämättömiä etuja! Asiakaspalvelumme on esimerkiksi tällä viikolla avoinna vielä täysin normaalisti ma-to 15-19.30 ja pe 9-14. Palaamme joulun jälkeen paikalle heti 27.12.

LIIKUNTAPASSEJA ETUHINNOIN!
Tarjoamme joulukuun ajan X-Lab passeja erikoishintaan 50 €. Tästäpä oiva lahjaidea tuttaville tai perheelle! Passin normaali hinta on 75 euroa ja se sisältää yhteensä viisi käyntikertaa meillä X-Labilla joko salilla ja/tai ryhmäliikunnassa.

Tarjoamme myös lahjakortteja kaikkiin palveluihimme, joten liikuta ystävääsi fyysisesti ja henkisesti.

HELT-Livestriimaukset päättyvät
Valitettavasti palveluntarjoaja ei pysty takaamaan, että HELT-striimaukset toimisivat moitteettomasti jatkossa, joten päätämme livestriimaukset tähän syksyn kauteen myös vähäiseen käyttöön perustuen. HELT-sivusto jää vielä toistaiseksi voimaan, joten voit käyttää halutessasi siellä olevia ohjausvideoita milloin haluat.

Tervetuloa X-Labille siis myös ennen ja jälkeen pyhien! Iloista joulun odotusta itse kullekin,

Liikunnallisin terveisin

Juha Kulmala
Liikuntakeskuskoordinaattori

Edellinen
Edellinen

Uusi K&F lehti on ilmestynyt!

Seuraava
Seuraava

Varaa InBody-mittaus!