Liikkarin uusi aikakausi

tammi 17, 2020 - By Lauttasaaren Liikuntakeskus

Erimover Experience Lab – Liikkari

Tänä vuonna haluamme siirtyä rohkeasti uudelle vuosikymmenelle ja nostaa asiakkaillemme Liikkarin palvelut aivan uudelle tasolle. Lauttasaaren Liikuntakeskuksen pitkän historian parhaat ominaisuudet säilyttäen, tulemme kehittämään Liikkarista modernin ja monipuolisen liikunta- ja hyvinvointipalvelukeskuksen. Uudistuksien tarkoitus on tuoda sinulle aivan uudet mahdollisuudet tueksi yhä kokonaisvaltaisempaan hyvinvointiin, niin valmentajien kuin hyvinvointiteknologiankin avulla. Tänä vuonna avautuva Erimover Experience Lab on ainutlaatuinen täyden palvelun kuntokeskus, josta saat kaiken tarvitsemasi saman katon alta.

Tulemme luomaan Suomessa ja Pohjoismaissa ainutlaatuisen palvelukokonaisuuden, jossa erilaiset liikuntastudiot tuodaan kaikki ensimmäistä kertaa saman katon alle. Experience Labistä tulet löytämään muun muassa Yogastudion, Spin&Run™-studion, SkillAthletic Crosstraining Boxin, BIOCIRCUIT-harjoittelukokonaisuuden, vaihtuvan valmennuskonseptin erikoisstudion, vapaapaino ja -harjoittelualueen, uniikin ja huikeita elämyksiä tarjoavan ryhmäliikuntatilan – unohtamatta myöskään monipuolista kuntosalia. Haluamme tällä huikealla kokonaisuudella varmistaa, että jatkossa teillä on mahdollisuus tavoittaa kaikki liikuntapalvelut ja -elämykset saman katon alta.

Ensimmäisenä kokonaisuudesta tulee valmistumaan huikea Spin&Run™-studio, sekä samassa tilassa toimiva sisäpyöräilysali.  Spin&Run™-tila avautuu pian alkukevään aikana. Tarkemmasta valmistumisajasta tulemme infoamaan vielä tarkemmin.

Uudistustyöt käynnistyvät ensi viikolla (viikolla 4) neljännestä kerroksesta. Remontti tulee vaikuttamaan sisäpyöräilytunteihimme ja ne ovat tauolla 15.3. asti. Uudistus tullaan tekemään vaiheittain kevään ja kesän aikana. Pidämme liikuntakeskuksen avoinna asiakkaille koko remontin ajan.

Kiitos paljon kärsivällisyydestä – pian saamme uudet ja upeat puitteet sisäpyöräilytunneille.

Emme malta odottaa tätä! Mikäli sinulla tulee mitä tahansa kysyttävää, voit olla yhteyksissä anumari.perala@erimover.com tai timo.nuutinen@erimover.com.

Hyvää ja liikunnallista tammikuun jatkoa!

Ystävällisin terveisin

Sonja Laurén, Lari Raitavuo, Joakim Berndtsson, Timo Nuutinen ja Anumari Perälä