Arvoisa asiakkaamme

maalis 19, 2020 - By Lauttasaaren Liikuntakeskus

Haluamme tässä poikkeuksellisessa tilanteessa tehdä kaikkemme, jotta pystymme turvaamaan asiakkaidemme turvallisuuden sekä hyvinvoinnin mahdollisuudet ja selviämään yhdessä haastavista ajoista. Nyt on erityisen tärkeää pitää huolta omasta sekä läheistensä kunnosta, terveydestä ja hyvinvoinnista. Sillä pienennetään toiminta- ja suorituskyvyn notkahdusta sekä varmistetaan niiden nopeampi palautuminen tilanteen normalisoiduttua. 

Alla on listattu toimenpiteet, joilla haluamme auttaa asiakkaitamme pitämään yllä hyvinvointia ja tarjoamaan vaihtoehtoisia ratkaisuja tänä haastavana aikana. Lisää ratkaisuja on varmasti luvassa, joten seuraathan Liikkarilta tulevia sähköposteja ja somekanavia.

 

Trainer4Youn tietopankki veloituksetta käyttöön 

Trainer4Youn kehittämä hyvinvoinnin tietopankki (sisältää valtavan määrän treenaamiseen, ravitsemukseen, kehonhuoltoon sekä palautumiseen liittyvää videosisältöä, e-kirjoja, treeniohjelmia, oppaita sekä artikkelisarjoja) – on palvelu, jonka haluamme tarjota teille informaation ja kehittämisen osaksi. Uskomme, että on tärkeää saada karanteenin tai pahimman tartuntauhan ajaksi arvokasta sekä aktivoivaa hyvinvointisisältöä.

Voit tehdä ilmaiset tunnukset ja kirjautua tietopankkiimme tästä linkistä:

https://www.trainer4you.fi/fi/tietopankki-kategoria/tietopankin-etusivu/

 

HELT -hyvinvointisovellus ja live-tunteja

HELT -hyvinvointipalvelussa löytyy paljon interaktiivisia live-tunteja käyttöösi veloituksetta – kanavalle tulemme lisäämään materiaalia merkittävästi lähiaikoina. Kanavaan on tulossa monipuolisia live-tunteja kehonhuollosta kovatempoisempiin treeneihin. Sivustolta löydät myös hyvinvointiluentoja, kursseja ja muuta sisältöä. 

HELT-sivuston ja ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä: https://www.myhelt.com/

 

Trainer4Youn Voittavat Tavat -onlinekoulutus erikoishintaan

Trainer4You tarjoaa Voittavat Tavat -online-koulutuksen -50% hintaan kuukauden ajan (15.4.2020 asti). Online-koulutuksen avulla opit muun muassa päivittämään ajattelutapaa tukemaan jatkuvaa kehitystä, opit asettamaan tavoitteita, jotka ovat linjassa arvojesi kanssa sekä luomaan uusia tapoja, jotka vievät sinut kohti tavoitteitasi. 

Koulutuksen löydät täältä: https://www.trainer4you.fi/fi/tietopankki/voittavat-tavat/

 

Ryhmäliikuntaan ryhmäkoko toistaiseksi 18 ohjattavaa + 1 ohjaaja

Erimover tuottaa valtion 16.3.2020 tekemän linjauksen mukaisesti toistaiseksi ryhmäliikuntaa siten, että ryhmäkoko on maksimissaan kahdenksantoista (18) ohjattavaa + yksi (1) ohjaaja. Tämä käytäntö ryhmäliikuntatunneilla astuu voimaan maanantaina 1.6. 

Koronavirusepidemian aikaiset rajoitukset

 

Pidetään yhdessä huolta ja ylläpidetään hyvinvointia – turvallisesti. 

 

Feel Good. Go Strong.