Asiakaskirje 17.2.2023

helmi 17, 2023 - By Experience Lab

Hei,

Ja perjantainen tervehdys jälleen Vattuniemestä. Yksi viikko hikeä, hymyä ja iloa jälleen takana. Kiitos siitä!

Alkuun tietoa tulevasta viikonlopusta. X-Lab toimii myös uusien treenaamisen supersankarien koulutuskeskuksena ja nyt la-su pidämme Auktorisoitujen personal trainereiden näyttökokeita 2. kerroksen GYM-tilassamme. Ryhmän koko on kokonaisuudessaan noin 15 henkilöä. Voit treenata toki täysin normaalisti salilla tästä huolimatta! Tiedä vaikka saisit itsekin hyviä treenivinkkejä jos oikein pidät korvat höröllä..

Puhutaanko sitten elefantista huoneessa? Jos et vielä ole huomannut yläkerran aulassamme tätä tummaa kutsuvaa kapistusta, voimme ilolla ilmoittaa että hierontatuoli on saapunut teidän käyttöön! Tule kokeilemaan ja rentoutumaan vaikkapa pitkän päivän päätteeksi.

X-Lab Clinic tarjoaa vähemmän mekaanista kehonhuoltoa. Mikäli et ole vielä ehtinyt käydä kokeilemassa hierontapalveluitamme, muistathan että saat ensimmäisen käynnin 20 prosentin alennuksella. Aikoja pystyi varaamaan itse tästä linkistä:
https://lauttasaarenliikuntakeskus.fi/massage/

Personal trainerimme Tonin FRIENDS&BURPEES-treeniryhmä starttaa 27.2. klo 18! Treeniporukkaan on vielä kaksi vapaata paikkaa, joten mattimyöhäisille on vielä mahdollisuus tulla mukaan! Kysy ihmeessä lisää sähköpostilla tai soittele meille päin. Nämä kahdeksan treenikertaa tekevät varmasti hyvää itse kullekin. Valmennuksen hinta oli 189 euroa, maksun voi suorittaa 1-2 osassa ja tottahan toki myös kaikilla liikuntaeduilla.

Lisäsimme vielä ystävänpäivän Personal Trainer-kampanjaamme lisäaikaa tämän viikon loppuun: Ostaessasi vähintään viisi tapaamiskertaa, saat yhden lisätapaamisen veloituksetta. Nappaapa siis valmentajaasi hihasta tai housunpuntista ja jos ovat liian vikkeliä, voit laittaa aina suoraan viestiä meille info@x-lab.fi.

Jos et ole vielä maistanut myyntiin saapuneita BioSteel urheilujuomia, tule tekemään makutesti asiakaspalveluun: tarjolla viisi eri makua. Nämä elektrolyyttejä, aminohappoja ja B-vitamiineja sisältävät ravintolisät pitävät sinut nesteytettynä ja energisinä (ilman sokeria ja kofeiinia) ja auttavat lihaksia palautumaan. Pussi on helppo sekoittaa omaan vesipulloon.

Näillä eväillä kohti viikonloppua! Hyviä treenihetkiä ja iloisiin näkemisiin jälleen ensi viikolla.

Terveisin,
Juha Kulmala
Liikuntakeskuskoordinaattori