Asiakaskirje 21.10.2022

loka 21, 2022 - By Experience Lab

Hei arvoisa asiakas,

Syksyinen tervehdys jälleen täältä Vattuniemenkadulta! Tiloissamme on alkanut tällä viikolla kattava kiinteistön ilmanvaihdon remontti, joka on vaikuttanut myös sisälämpötilaamme. Huomioithan tämän erityisesti rauhallisimmilla tunneillamme, joille kannattaa varautua hieman tuhdimmalla vaatekerralla, sillä lämmitys ei voi remontin aikana olla koko ajan päällä. Ilmoittelemme heti kun saamme kiinteistöltä tietoa, milloin urakka valmis. Tätä tehdään onneksi kuitenkin hyvästä syystä!

 

Marras-joulukuun ryhmäliikuntakalenteri on valmis ja se julkaistaan ensi viikon tiistaina. Kiitos kaikista kommenteista ja toiveista tätä silmällä pitäen, olemme yrittäneet saada toteutettua mahdollisimman monia. Kalenteri tulee jatkumaan noin yleisellä tasolla samalla pohjalla, mutta pienin lisämaustein. Tästä siis lisää ensi viikolla!

 

Marraskuu lähestyy ja meillä on ilo ilmoittaa että järjestämme Personal Trainer-viikon viikolla 46, eli aikavälillä 14.-18.11. Ohjelmistossa on mm. luentoja, InBody-mittauksia sekä opastettuja sali- ja tekniikkakierroksia ja mukana menossa on koko huikea trainer-tiimimme. Viikon tarkempi ohjelma julkaistaan lähiaikoina. Tervetuloa ottamaan silloin kaikki hyöty irti ammattilaisistamme.
X-Labin remontti jatkuu taustalla, ja tällä hetkellä tehdään sähköön ja muuhun vähemmän näkyviin asioihin liittyviä toimenpiteitä. Eli koko ajan kyllä tapahtuu!
 
Kiitos pitkämielisyydestä ja turnauskestävyydestä tämän suhteen.

Viettäkää mitä iloisin viikonloppu ja tulkaa treenailemaan! Me näemme jälleen ensi viikolla.

 

Ystävällisin perjantaiterveisin,
Juha Kulmala
Liikuntakeskuskoordinaattori