Salimme on auki! Tervetuloa tutustumaan.

syys 5, 2022 - By Experience Lab

Tervehdys täältä Vattuniemenkadulta!

Ovemme ovat avautuneet ja olette kaikki sydämellisesti tervetulleita tutustumaan tänne. Avainkorteilla sali on käytössäsi normaalisti joka päivä klo 5-24 ja LIGHT-jäsenille ma-pe klo 8-14. (Avainlukijat ovat alakerrassa) Ryhmäliikunnan leimauspääte tulee myöhemmin.
Seuraavassa on tärkeitä huomioita arjestamme 2.9. alkaen. Tämä sisältää myös tärkeitä turvallisuuteen liittyviä seikkoja, joten luethan nämä huolella myös oman turvallisuutesi vuoksi.
Parkkeeraus tapahtuu talon takana oleville VIERASPAIKOILLE tai kadun varteen kiekolla. Saamme myös lisää ParkkiPaten pysäköintilupia, joilla voi parkkeerata syyskuun ajan myös pihan muille paikoille, näitä saa asiakaspalvelusta.

 

Pääset meille treenaamaan normaalisti kuntosalille 2. kerrokseen sekä osallistumaan PERFORMANCE BOX-tunneille. GYM Boutique on käyttövalmis, mutta huomaathan että tiloista puuttuu vielä listoja, valoja ja osa mattomateriaalista menee vielä vaihtoon maailmanlaajuisten toimitusvaikeuksien vuoksi. Treeniä tämä ei toki estä, mutta katsothan ettet kompastu kävellessäsi. PERFORMANCE BOX:iin tulee myöhemmin vielä trussi-kehikko ja ketjut, kuten Heikkiläntielläkin.

 

Väliaikaiset pukuhuoneet sijaitsevat 1. kerroksessa ryhmäliikuntasalin vasemmalla puolella. Ensimmäisen verhon takana (Punaisen Smegin jääkaapin vieressä) sijaitsee naisten puoli ja pitkällä käytävällä on miehille pukuhuoneita. Lopulliset pukuhuoneet suihkuineen valmistuvat remontin kolmannessa osiossa myöhemmin. Pahoittelemme tästä mahdollisesti koituvaa haittaa, Ulkokengät voi jättää 2. kerroksessa eteisessä olevaan kenkätelineeseen tai alakerrassa eteiseen.

 

TÄRKEÄ TURVALLISUUSHUOMIO!

Alakerrassa pukuhuonetiloista ei saa siirtyä remontoitavalle alueelle, tämä on erotettu verholla ja kieltomerkillä. Samalla tavoin 2. kerroksen portaista ei saa poistua alakertaan! Alakerrassa on remontti alkanut ja siellä kulkeminen on vaarallista (nauloja, pölyjä, rautaa jne.). Pysytelläänhän siis sallituilla alueilla ja odotetaan remontin valmistumista.

 

On ollut aivan upea avata vihdoin X-Labin ovet ja nähdä jo heti ensimmäisenä päivänä niin paljon tuttuja!

Liikunnallisin terveisin,

Juha Kulmala
Asiakaspalvelu- ja liikuntakeskuskoordinaattori
Erimover Oy Ab