12ROUNDS

12Rounds on kamppailulajeista, kuten potkunyrkkeilystä, karatesta ja thai-nyrkkeilystä vaikutteensa saanut upouusi ryhmätreeni. Sen on kehittänyt joukko liikunta-alan ammattilaisia, joilla on vankka kokemus sekä valmentamisesta, että kamppailulajeista. Itse nimi on saanut alkunsa nyrkkeilyn maailmasta: klassisesti nyrkkeilyssä otellaan 12 erää. Nyt sinä pääset toteuttamaan saman – itsesi kanssa!

Tunnilla on maksimissaan 10 treenaajaa kerralla. Treenissä on yhteensä 12 kertaa 2 minuutin erää. Niistä osa koostuu kamppailulajien liikeyhdistelmistä ja osa HIIT -tyylisistä (high-intensity-interval-training) lihaskuntoa kehittävistä treeniliikkeistä. Näiden maailmoiden yhdistelmä tekee liikunnasta sekä hauskaa, että ihan uudella tavalla kehittävää!

12Rounds on suunniteltu ihan kaikille, jotka haluavat kehittää itseään monipuolisesti liikunnassa, jotka haluavat voida hyvin ja treenata ilon kautta. Olemme suunnitelleet treenit siten, että vaikka et olisi ollenkaan tutustunut kamppailulajeihin, joogaan tai mihinkään vastaavaan, pärjäät silti hyvin mukana. Annamme talon puolesta kaikki tarvittavat opit ja välineet, joilla pystyt osallistumaan tunneille ongelmitta. Kysy valmentajiltamme lisää, jos haluat vielä varmistua tuntien sisällöstä ja tietää tarkemmin jotain sinulle tärkeää.

KATSO AIKATAULUT TÄÄLTÄ

Ryhmäliikuntakalenteri

TULE KÄYMÄÄN!

Varaa testikäynti
Back to Classes