Erimover ja Windsurf Team Finland yhteistyöhön

tammi 21, 2021 - By Lauttasaaren Liikuntakeskus

Erimover Group ja Windsurf Team Finland ovat allekirjoittaneet sopimuksen yhteistyöstä koskien markkinointia, asiantuntijaluentoja sekä fysiikkaharjoittelua aktiivisen terveysalan edelläkävijäkeskuksessa Experience Lab Liikkarissa Helsingin Lauttasaaressa.

”Lauttasaaren liikuntakeskus on minulle jo urheilu-urani alkuajoilta tuttu harjoitussali. Nyt uudistunut Experience Lab Liikkari tarjoaa meille monipuolisen oheisharjoitteluympäristön ja tasokkaat puitteet myös pienryhmäharjoitteluun tiiminä, lähellä kotisatamaamme Lauttasaaressa. Yhteistyön myötä pääsemme hyödyntämään asiantuntijuutta molempiin suuntiin. Windsurf Team Finland tulee jakamaan purjelautailun ja huippu-urheilun osaamistaan Erimoverin kanssa.”

Windsurf Team Finlandin tiimikapteeni Tuuli Petäjä-Sirén.

 

”Erimoverin juuret ovat vesiliikunnassa ja haluamme olla mukana tukemassa maamme huippu-urheilijoita siinä missä missiomme on nostaa kansamme aktiivista terveyttä yleisestikin. Olemme erittäin mielissämme siitä, että Windsurf Team Finland on valinnut treenipaikakseen Erimoverin palvelukehityskeskuksen Experience Lab Liikkarin. Olemme yhdessä liikuntakeskusmaailman johtavan laitevalmistajan,Technogymin, Suomen jälleenmyyjän Qicraftin kanssa luoneet täysin uniikin kokonaisuuden. Keskuksen suunnitteluun on osallistunut Technogymin päätoimisto ja jälki on sen mukainen. Toivotan Windsurf Teamin lämpimästi tervetulleeksi ja tsemppiä treeneihin.”

Myynti- ja markkinointijohtaja Sonja Laurén.

 

Erimover on aktiivisen terveysalan edelläkävijä ja alan Suomen markkinajohtaja, joka työllistää n 700 ammattilaista maanlaajuisesti. Erimoveriin kuuluu myös Trainer4You, Fitra, HELT, KF Lehdet sekä Arctic Trainers sekä Experience Lab Liikkari.

Windsurf Team Finland on purjelautailun valmennusryhmä, jonka urheilijoiden tähtäimessä on 2024 olympialaiset uudessa purjelautailun foilaavassa iQFoil-luokassa. Joukkueeseen kuuluu seitsemän urheilijaa ml. RS:X-luokan Olympiahopeamitalisti Tuuli Petäjä-Sirén, sekä Raceboard-luokan maailmanmestari Aleksandra Blinnikka.

 

Lisätietoja:
Erimover Oy Ab
Sonja Laurén
Myynti- ja markkinointijohtaja
sonja.lauren@erimover.com

Windsurf Team Finland
Tuuli Petäjä-Sirén
Tiimikapteeni
tuuli@tuulipetaja.com

 

Erimover Windsurf Team tiedote / PDF