Erimover & Lauttasaaren liikuntakeskus x Puhti

marras 22, 2019 - By Lauttasaaren Liikuntakeskus

Lauttasaaren liikuntakeskuksella oli tavoitteena saada palvelu, jota ei ole vielä millään muulla liikuntakeskuksella. Rakensimme yhdessä Erimoverin ja Puhdin kanssa neljä täysin uniikkia testipakettia Liikkarin asiakkaille. Kyseiset tuotteet ovat suunniteltu vain Liikkarin asiakkaita silmällä pitäen tarkoituksena tarjota asiakkaillemme ainutlaatuinen lisäpalvelu!

Personal trainerimme auttavat asiakkaita valitsemaan oikean testipaketin neljästä vaihtoehdosta. Asiakas ostaa testipaketin Puhdin nettisivuilta ja hän käy SYNLABissa antamassa verikokeen. Asiakas saa tulokset Oma Puhtiin yleensä näytteenottoa seuraavana päivänä. Näitä on sitten mahdollisuus analysoida yhdessä PT:n kanssa ja käyttää apuna suunnitellessa tulevia tavoitteita.

 

Paketit

 

Liikkari-Vire (69,00 €)

Liikkari-Vire-paketti sisältää kolme testiä: D-vitamiini, ferritiini ja herkkä CRP (osoittaa tulehduksen ja valtimotaudin riskiä). Nämä ovat apunasi arvioidessa mm. vireytesi tilaa. 

PUHTI Liikkari-Vire testipaketti

 

Liikkari-Äijä (129,00 €)

Liikkari-Äijä-testipaketti sisältää tutut terveyteen liittyvät testit kuten: kolesteroliarvot, verensokeri, täydellinen verenkuva, tulehdusarvo, kilpirauhanen, maksa, elektrolyytit natrium ja kalium, magnesium, kalsium sekä lisäksi tärkeät seurattavat: testosteroni, D-vitamiini ja ferritiini. 

PUHTI Liikkari-Äijä testipaketti

 

Liikkari-Lady (129,00 €)

Liikkari-Lady-testipaketti sisältää tutut terveyteen liittyvät testit kuten: kolesteroliarvot, verensokeri, täydellinen verenkuva, tulehdusarvo, kilpirauhanen, maksa, elektrolyytit natrium ja kalium, magnesium, kalsium sekä lisäksi tärkeät seurattavat: folaatti, D-vitamiini ja ferritiini. 

PUHTI Liikkari-Lady testipaketti

 

Liikkari-Mahti (259,00 €)

Liikkari-Mahti-testipaketti sisältää perusterveyteen ja treenaamiseen liittyvät testit: kolesteroliarvot, verensokeri, täydellinen verenkuva, tulehdusarvo, kilpirauhanen, maksa, elektrolyytit natrium ja kalium, magnesium, kalsium, folaatti, D-vitamiini ja ferritiini. 

Näiden lisäksi seitsemän extramittaria, joilla saat laajemman kuvan kilpirauhasesta, munuaisten toiminnasta, ravitsemuksesta sekä stressihormoni kortisonista.

PUHTI Liikkari-Mahti testipaketti