Experience Lab Liikkarin remontti

hein 9, 2020 - By Lauttasaaren Liikuntakeskus

Experience Lab Liikkarin remontti

 

Liikkarin remontti jatkuu ma 13.7. eteenpäin kolmannesta kerroksesta. Vaikka remontti jatkuu, sali pysyy avoinna asiakkaille. Kolmannen kerroksen laitteet tullaan siirtämään 2. kerrokseen, jotta monipuolinen saliharjoittelu on edelleen kaikille mahdollista.

Remontin myötä Liikkarille on tulossa uusimmat Technogym -laitteet ja -teknologia – sekä kokonaisuudessaan upeat puitteet monipuoliselle harjoittelulle. Technogym PURE-sarjan laitteissa yhdistyy erinomainen ergonomia, tehokas harjoitus ja käyttäjäystävällinen harjoittelukokemus. Technogymin PURE-vipuvarsilaitteiden sarja mahdollistaa vaativan harjoittelun raskaillakin kuormilla. Technogym PURE-sarjan lisäksi, kolmanteen kerrokseen avataan monipuolinen vapaapainoharjoitteluun tarkoitettu alue, jossa treenaat monipuolisesti ja tehokkaasti vapailla painoilla.

Tulossa on myös muun muassa uusi toiminnallisen harjoittelun puoli Training Box – boutique (crossbox), johon tulemme konseptoimaan erilaisia viikkotunteja, sekä alueella on mahdollista harjoitella itsenäisesti. Tulemme tiedottamaan lisää lähempänä remontin etenemisestä, sekä lopullisista päivämääristä.

Liikkari goes Experience Lab -uudistus tulee takaamaan upeat ja uudenlaiset puitteet treenaamiselle sekä konsepteja, joita Suomessa ei ole aiemmin nähty.

Pahoittelemme remontin aiheuttamaa häiriötä ja kiitämme asiakkaitamme kärsivällisyydestä.

Lisätietoja saat asiakaspalvelustamme tai liikuntakeskuskoordinaattoriltamme Anumari Perälältä: anumari.perala@erimover.com

Lämpöä ja liikunnallista kesän jatkoa toivottaen,
Liikkarin tiimi

Havainnekuva 3. kerroksesta