Helmikuun tapahtumat X-Labilla!

tammi 27, 2023 - By Experience Lab

Hei arvon jäsen!

Ensi viikolla starttaa myös helmikuu ja meillä on tarjolla tälle kuulle paljon tapahtumaa. Alkuun muistutettakoon, että jo ensi maanantaina 30.1. järjestämme treenivaatteiden PopUp-myynti-illan, jonka aikana saat naisten merkeistä vähintään 20 prosentin alennuksen! Tule siis hypistelemään näitä klo 16.30-19.30 välisenä aikana.

FRIENDS&BURPEES-PIENRYHMÄVALMENNUS 27.2. ALKAEN

Aloitamme Vattuniemen ensimmäisen pienryhmän helmikuun loppupuolella. Tämä auktorisoidun Personal Trainerimme Toni Sutisen vetämä ryhmä kokoontuu aina maanantai-iltaisin yhteensä kahdeksana viikkona.

Pienryhmävalmennuksessa yhdistellään erilaisia harjoittelumenetelmiä tuloksien saavuttamiseksi. Monipuolisen harjoittelun tavoitteena on kehittää lihasvoimaa, kestävyyttä, kehon hallintaa, ketteryyttä sekä liikkuvuutta. Valmennuksen tavoitteena on kehittää lihaskuntoa ja voimaa, kestävyyskuntoa ja yleistä jaksamista sekä suorituskykyä. Harjoitteet tehdään joko kehonpainoharjoitteina tai lisäpainoja tai välineitä käyttäen.

Pienryhmävalmennuksen hinta on 189 euroa ja ryhmän koko on 4-6 henkilöä, joten valmennuksessa saa hyvin myös henkilökohtaista ohjausta. Lisäkysymykset ja sitovat ilmoittautumiset voi laittaa suoraan sähköpostiimme info@x-lab.fi. Pienryhmä starttaa mikäli minimimäärä osallistujia (4) on ilmoittautunut mukaan. Älä missaa tätä huipputehokasta ja hauskaa treeniporukkaa!

HELMIKUUSSA TANSSITAAN

Nyt on aika kiillottaa tanssikengät ja kaivaa kaapista nilkanlämmittimet, sillä on tanssin aika. Maanantain aamupäivissä starttaa Helenan tahdissa JUST DANCE-tanssitunti 6.2. alkaen klo 11.20. Tämä reipas ja iloinen tunti tarjoaa liikettä ja hyvää mieltä kaikentasoisille liikkujille, pääasia on pitää hauskaa!

Tarjoamme kuukausittain PREMIUM-jäsenillemme erityisiä tanssiherkkuja ja helmikuussa meitä liikuttaa Joanna LATIN FUERTE-tunnin merkeissä kahtena sunnuntai-iltana 12. ja 26.2. klo 18.15 alkaen. Latin Fuerte on  latinomusiikkiin tanssittava treenimuoto joka ei tarvitse erillistä tanssitaustaa.  Tehokas tanssillinen ohjelma vahvistaa kehoa, parantaa liikkuvuutta ja ryhtiä sekä kaventaa vyötäröä. Tehokkaalla tunnilla poltat kaloreita tanssin ja vauhdikkaan latinomusiikin tahtiin ja mielikin kevenee huomaamattomasti. Paikat tälle tunnille voi varata normaalisti ajanvarausjärjestelmän kautta. Maaliskuussa tanssahdellaankin sitten jälleen joulunajalta tutun Venlan kanssa. Tästä lisää myöhemmin!

Huomaathan pienet muutokset ryhmäliikuntakalenterissamme: Maanantaiaamun FOREVER+ ja FOREVER YOUNG ovat jatkossa molemmat 45 minuuttia alkaen klo 9.30 ja 10.25. Torstain FOREVER CIRCUIT on jatkossa 60 minuuttinen ja PILATES10 alkaa täten ensi viikosta klo 11.10. Toivotamme tervetulleeksi takaisin helmikuussa myös ohjaajamme Miran torstai- ja perjantaiaamujen iloksi pyörän selkään!

TUULI PETÄJÄ-SIRÈNIN MOTIVAATIOLUENTO 13.2. KLO 18

Olympiamitalisti, äskettäin pitkän uransa lopettanut purjelautailija Tuuli Petäjä-Sirén tulee kertomaan kuinka löytää ja ylläpitää motivaatiota treenaamiseen, sovittaa urheilu-, työ- ja perhe-elämä yhteen ja ennenkaikkea väistää terveen elämän sudenkuopat. Luento on jäsenillemme täysin veloitukseton ja tähän voi osallistua myös kotoasi käsin, mikäli käytössäsi on HELT-palvelumme. Tule inspiroitumaan yhden Suomen menestyksekkäimmän urheilijan seurassa!

 

Muistattehan, että voitte ottaa mukaanne ystävän tai tuttavan tutustumaan palveluihimme veloituksetta asiakaspalvelusta saatavalla treenipassilla kahdesti. Vierailujen tulee aina tapahtua asiakaspalvelun läsnäollessa, jotta voimme kuitata vierailut, tai erikseen sovitusti. Luvattomasti ulkopuolisten henkilöiden päästäminen tiloihimme ei ole sallittua.

X-Lab Clinicin tammikuun kampanja 45 minuutin hieronnasta hintaan 35 euroa on vielä muutaman päivän voimassa! Muistathan, että saat asiakkaanamme tämänkin jälkeen hieronnat normihinnastoa edullisemmin.

Ilahdutetaan toisiamme ja itseämme jälleen viikonloppuna, voikaamme hyvin.

Ystävällisin terveisin,
Juha Kulmala
Liikuntakeskuskoordinaattori