Juoksukoulu starttaa 9.10.

loka 2, 2019 - By Timo Nuutinen

Vielä ehdit ilmoittautua mukaan ensi viikolla alkavaan juoksukouluun!

Juoksukoulussa opit tuntemaan omat vauhti- ja sykealueesi, saat henkilökohtaista opastusta juoksutekniikkaan sekä pääset tekemään erilaisia juoksua kehittäviä harjoituksia.
.
AIKA  keskiviikko klo 18-19 (4 krt)

Alk. 9.10.,  16.10., 23.10 ja 30.10

HINTA 99€ jäsenille –> Ei jäsenille 129€
PAIKKA Lauttasaari
OSALLITUJAT max.15
.

Juoksukoulun ohjaa Kirsi Päiväniemi

”Olen siis ensimmäiseltä koulutkseltani Tekstiilisuunnittelija, Taiteen maisteri. Tein pitkään (2002-2015) töitä yrittäjänä, minulla on oma laukkubrandi. Suunnittelin ja tuotin laukkuja/kukkaroita ja jonkin verran myös sisustustuotteita. Olen myös tehnyt töitä visualistina (Polarn O pyret ja adidas/reebok) ja 2013-2018 olen ollut töissä Roviolla product developerina lisenssituotepuolella.
Olen uinut nuorena kilpaa ja harrastantu monipuolisesti liikuntaa myös aikuisiällä. Juoksua, hiihtoa, lumilautailua, tanssia, uintia, crossfitia jne. 🙂
Muutama vuosi sitten hurahdin totaalisesti Triathloniin mistä on tullutkin koko perheen elämäntapa ja tätä nykyä myös työ 🙂
Olen kouluttautunut Triathlonvalmentajaksi Suomen Triathlonliiton järjestämissä valmentajakoulutuksissa sekä personal traineriksi Trainer4you:lla.
Kestävyysurheilu on ns.mun juttu! Osaan tehdä pitkäkestoisia kausisuunnitelmia, opettaa juoksutekniikkaa, uintia ja toki vähän pyöräilyäkin! ”
.
Lähde Kirsin matkaan oppimaan juoksun salat!
.

Ilmoittaudu mukaan!

.