KORONATURVALLISUUS X-LABILLA

joulu 13, 2021 - By Lauttasaaren Liikuntakeskus

Turvallisuusvastaavamme pitää suunnitelmamme ajan tasalla, jotta se vastaa AVI:n ja muiden vastaavien tahojen linjaa koskien yksityisiä kuntokeskuksia. Lyhyesti sanottuna kolme muistisääntöä:

 

  1. Ethän tule koskaan treenaamaan, mikäli tunnet olosi kipeäksi.
  2. Muista hyvä hygienia (pese kädet tullessasi, muista pitää turvaväliä muihin treenaajiin)
  3. Kaikki laitteemme on käsitelty NANOPE-pinnoitteella, joka tuhoaa bakteereja ja viruksia. Sinun ei siis tarvitse erikseen desinfioida käyttämiäsi laitteita, hiet on hyvä pyyhkiä pois esim omalla hikipyyhellä.

 

Olemme X-Labilla huomioineet turvavälikysymyksen rajaamalla normaalien ryhmäliikuntatuntien  kapasiteetin 19 osallistujaan+ohjaaja. Spinning-tunneilla raja on 13 osallistujaa. Huomaathan että voit käyttää myös etualalla sijaitsevia Skillbike-pyöriä. Kyse ei ole siis asiakasmäärän rajoittamisesta esim 20 henkilöön, vaan velvoitteestamme toteuttaa tiloissa toimia, jolla lähikontaktin aiheuttamaa tartuntariskiä voidaan ehkäistä. Meillä on pykälä 58 h:n mukainen omavalvontasuunnitelma, jota toteutamme. Se on nähtävillä myös asiakaspalvelussamme. Mikäli ryhmäkoot ylittävät nämä rajat (mm. yksittäiset tilaustunnit), voidaan tunnit toteuttaa myös erikoisjärjestelyin (esim ryhmän sisäilä vaatimalla koronapassia).

 

Maskien käyttö yleisissä tiloissa on sallittua, käsidesiä löytyy joka kerroksesta. Olemme harjoitelleet tätä jo jonkin aikaa, joten otetaan jälleen opitut tavat käyttöön ja pidetään yhdessä X-Lab turvallisena paikkana meille kaikille J

 

Tiedotamme tietenkin, mikäli muutoksia viranomaisohjeistuksiin tulee ensi tilassa.

Liikunnallisin terveisin,

Juha Kulmala

Asiakaspalvelu- ja liikuntakeskuskoordinaattori

Erimover Oy Ab