LIIKKARI Q&A – yleisimmät kysymykset juuri nyt

maalis 20, 2020 - By Lauttasaaren Liikuntakeskus

Olemme saaneet paljon kysymyksiä liittyen Liikkarin toimintaan sekä vallitsevaan epidemiatilanteeseen. Palvelemme ja vastaamme kysymyksiinne mielellämme – tässä vastaukset yleisimpiin kysymyksiin. 

Miten Liikkari on nyt avoinna ja onko henkilökunta paikalla?

Lauttasaaren Liikuntakeskus ja asiakaspalvelu ovat avoinna normaalien aukioloaikojen mukaan. Sali on avoinna kaikkina päivinä klo 5:00-23:00. Asiakaspalvelu ma-to 9-13 ja 16-20, pe 9-13 sekä la 9-13. Myös ryhmäliikuntatuntien ohjaajat ja muu henkilökunta ovat normaalisti paikalla.

Pidetäänkö ryhmäliikuntatunnit normaalisti?

Ryhmäliikuntatunnit pidetään aikataulun puolesta normaalisti. Tunneille osallistujien ryhmäkoko on rajoitettu maksimissaan 9 osallistujaan + ohjaaja.

Miten tunneille pitää varustautua tai mitä pitäisi ottaa huomioon?

Tunneille suosittelemme varustautumaan omalla pyyhkeellä ja halutessasi voit tuoda oman maton. Mikäli kuitenkin käytät Liikkarin mattoa, pyydämme suojaamaan sen pyyhkeellä sekä pyyhkimään maton huolellisesti tunnin jälkeen.

Voiko Liikkarille tehdä nyt lyhyempiä jäsenyyksiä, mikäli oma sali on suljettu väliaikaisesti?

Väliaikaisesti meille voi tällä hetkellä tehdä neljän viikon jäsenyyden. Lisätietoja saat asiakaspalvelustamme sen aukioloaikojen puitteissa.

Miten ryhmäliikuntatunneille voi tehdä varauksen?

Tunnin voit varata nettisivuilta https://liiku.cubemanager.fi/client tai asiakaspalvelusta.

Tarkemmat ohjeet varauksen tekemiseen löydät täältä.

.

Näinä poikkeuksellisina aikoina on entistäkin tärkeämpää pitää huolta omasta jaksamisesta.

Olemmekin laatineet kaikille asiakkaillemme sopivat ulko- ja kotiliikuntaohjeet, jotka on lähetetty sähköpostitse tällä viikolla. Liikunta, ravinto ja riittävä lepo ovat meille kaikille tärkeitä jaksamisen tukipilareita.

Lisäksi suosittelemme HELT-sovellusta (www.myhelt.com), jonka avulla myös meidän ohjaajat tulevat vetämään tunteja monipuolisesti, esimerkiksi jooga-tunneista, coreen, HIIT-treeniin sekä lihaskuntoharjoitteluun kotoa käsin.

Pidetään huolta terveydestämme ja pysytään aktiivisina – turvallisesti. <3

Aurinkoista viikonloppua!