Liikkarin terveiset

joulu 23, 2019 - By Lauttasaaren Liikuntakeskus

KIITOS – TACK kuluneesta vuodesta 2019

Haluamme kiittää asiakkaitamme kuluneesta vuodesta 2019!

Te, asiakkainamme olette yrityksemme tärkeimpiä henkilöitä ja teitä varten haluamme kehittää palvelujamme ja toimintaamme yhä paremmaksi ja monipuolisemmaksi. On ilo nähdä Liikkarin kasvavan ja miten paljon uusia asiakkaita on löytänyt liikunnan ilon kanssamme täällä Lauttasaaren sydämessä.

Kulunut vuosi on kokonaisuudessaan ollut meille vahvan kasvun, muutoksen ja ennen kaikkea kehittymisen aikaa. Uudet omistajat tasapainottavat toimintaa Liikkarin pitkiä perinteitä kunnioittaen ja lujasti puhaltavien uusien tuulien välillä.  Ryhmäliikunta- ja valmennuspalveluja on saatavilla nyt helpommin ja aiempaa enemmän. Lokakuussa Liikkari sai uuden liikuntakeskuskoordinaattorin Anun vastaamaan siitä, että sinä voit keskittyä hyvinvointiisi ja huolettomaan liikkumiseen meillä. Timo siirtyi vastaamaan Erimover Groupin hallinnollisista tehtävistä, mutta toimii edelleen myös Liikkarin taustavoimissa. Anun puoleen voit kääntyä kaikissa liikuntakeskuksen arkeen liittyvissä asioissa.

Liikkarin uusi aika: Erimover Experience Lab – Liikkari

Tulevana vuonna astumme uudelle vuosikymmenelle ja samalla nostamme Liikkarin aivan uudelle tasolle. Pitkän historian omaavan keskuksemme parhaat ominaisuudet säilyttäen teemme Liikkarista modernin liikunta- ja hyvinvointipalvelukeskuksen, jolloin sinä saat aivan uudenlaisia mahdollisuuksia tukemaan kokonaisvaltaista hyvinvointiasi niin valmentajien kuin hyvinvointiteknologian siivittämänä. Erimover Experience Lab tulee olemaan ainutlaatuinen täyden palvelun kuntokeskus, josta saat kaiken tarpeellisen saman katon alta. Valmentajamme erikoistuvat jatkossa muun muassa ravinto-, stressi- ja voimavalmennukseen, psyykkiseen valmennukseen sekä Fustraan. Valmentajien erikoistuminen sekä Erimover Experience Lab – Liikkari on osa konsernimme kokonaisvaltaista tulevaisuuden strategiaa. Ensi vuodesta tulee todella huikea, vilkas ja energisiä tapahtumia täynnä – jäämme innolla odottamaan tulevaa. Jos mieltäsi askarruttaa mikä tahansa, pieni tai suuri asia, älä epäröi kääntyä puoleemme. Me olemme täällä sinua varten.

Pysy sinäkin mukana matkalla kohti Liikkarin uutta aikaa!

 

Liikunnallista joulua toivottaen,

Sonja Laurén, Lari Raitavuo, Joakim Berndtsson, Timo Nuutinen ja Anumari Perälä