Hieronta

Ajanvaraus hierontaan

  • puhelimitse asiakaspalvelustamme 09 682 9120 (huom. aukioloajat)
  • suoraan asiakaspalvelustamme sen aukioloaikoina
  • VARAUSKALENTERISTA
  • sähköpostilla info@lauttasaarenliikuntakeskus.fi

 

HIEROJAMME:

 

Jiri Pitkänen

Valmistuin urheiluhierojaksi keväällä 2017. Aiemmilta koulutuksiltani olen liikuntaneuvoja, personaltrainer ja urheiluhieroja, sekä opiskelen työni ohessa ortopedistaosteopatiaa.
Lopetin jääkiekon pelaamisen muutama vuosi sitten loukkaantumisen vuoksi, jonka jälkeen olen treenannut monipuolisesti eri lajeja. Tällä hetkellä harrastan crossfittia ja kuntosalia.
Koulutuksieni ja omien kokemuksieni kautta koen, että minulla on laaja tietotaito ja pystyn tarjoamaan asiakkailleni kokonaisvaltaisen hoitotapahtuman.  Tarvitset sitten hierontaa tai vinkkejä harjoitteluun, niin tule rohkeasti juttelemaan, kun törmätään.
Minut löytää nyt myös Lauttasaaren liikuntakeskuksesta.
Nähdään siellä!

 

 

Henna Venäläinen

Valmistuin urheiluhierojaksi vuonna 2016 ja siitä lähtien olen työskennellyt toiminimellä. Opiskelen työni ohella fysioterapeutiksi, mikä antaa minulle paljon työkaluja hoitaa asiakkaita kokonaisvaltaisesti. Hyödynnän työssäni paljon koulusta, työkokemuksesta ja harrastuksistani haalittua tietotaitoa. Minulla on aito kiinnostus ihmiskehoon ja sen toimintaan, haluan edesauttaa asiakkaitani oikeasti kohti toimivaa ja hyvinvoivaa kehoa. Aktiivisen kilpaurheilun loputtua harrastuksiini kuuluvat nykyään yleisurheilu sekä kuntosali. Siispä, tarvitsitpa sitten lihasjumien aukaisua, ennaltaehkäisyä tai vinkkejä kehon hyvinvointiin, laita minulle viestiä osoitteeseen: henna.venalainennn@gmail.com tai numeroon 0401286528.

 

Tanja Vaakanainen

Olen urheiluhieroja Tanja Vaakanainen ja olen työskennellyt hierojana vuodesta 2004 asti Lauttasaaren Liikuntakeskuksessa. Työssäni olen
hoitanut erityisesti päätetyöskentelystä johtuvia niska hartiaseudun ongelmia, urheiluvammojen ennaltaehkäisyä ja jälkihoitoa.
Pyrin antamaan asiakkaalle tarpeen mukaan hieronnan yhteydessä kehon itsehoitovinkkejä sekä lihasongelmien ennaltaehkäisyyn ja työergonomiaan liittyviä ohjeita.
Minulla on kokemusta myös raskausajan ja synnytyksen jälkeisestä hieronnasta.

 

Hinnasto:

  • 30min 32€
  • 45min 42€
  • 60min 52€
  • 75min 62€
  • 90min 72€
  • Sarjakortti 10 x 45 min. 399€ (Sarjakortit ovat hierojakohtaisia)

 

Meiltä myös lahjakortteja!

Hierontalahjakortin voit ostaa suoraan hierojalta tai asiakaspalvelustamme.

 

Varatun ajan peruutus tai muutos tulee tehdä viimeistään 12 tuntia ennen sovittua aikaa. Jos peruutus ei onnistu sähköpostin kautta, tulee asiakkaan ottaa yhteyttä välittömästi asiakaspalveluun. Jos varausta ei ole peruttu ilmoitetun ajan puitteissa, on asiakas velvollinen maksamaan palvelun riippumatta siitä käyttääkö hän palvelua.

Peruutus puhelimitse tai sähköpostilla suoraan hierojalle tai asiakaspalveluumme.

Peruuttamattomasta hieronta-ajasta laskutamme 100% hieronnan hinnasta + laskutuslisän (5€).

Lauttasaaren Liikuntakeskus pyrkii järjestämään palvelut ilmoitetun mukaisesti. Hierojan sairastuessa tai muuten estyessä Lauttasaaren Liikuntakeskus ei etsi korvaavaa hierojaa. Sairastapauksissa tai yllättävissä tilanteissa Lauttasaaren Liikuntakeskus tiedottaa mahdollisesta peruutuksesta ottamalla yhteyttä asiakkaaseen.