Hieronta

AJANVARAUS HIERONTAAN

 

HUOM! LIIKKARIN MUUTON VUOKSI, EMME OTA VASTAAN HIERONTA-ASIAKKAITA TÄLLÄ HETKELLÄ.

PÄIVITÄMME TÄNNE TIEDOT UUSISTA TILOISTAMME KUN SAAMME NE AUKI.

 

Voit varata ajan hierontaan

 • Hierontapalvelujen nettiajanvarauslinkki
 • puhelimitse asiakaspalvelustamme 050 5436 760 (asiakaspalvelumme aukioloaikoina)
 • suoraan paikan päältä asiakaspalvelustamme sen aukioloaikoina
 • sähköpostitse info@x-lab.fi

 

HINNASTO

 • 30 min – 35 €
 • 45 min  – 45 €
 • 60 min – 60 €
 • 90 min – 80 €

 

LAHJA-/SARJAKORTIT

Meiltä myös lahjakortit valitsemallesi summalle. Hierontalahjakortin voit ostaa suoraan hierojalta tai asiakaspalvelustamme.

 • 5 x 30 min 170 €
 • 10 x 30 min 340 €
 • 5 x 45 min 220 €
 • 10 x 45 min 440 €

 

 

HIEROJAMME

 

JIRI PITKÄNEN

Valmistuin urheiluhierojaksi keväällä 2017. Olen koulutukseltani myös liikuntaneuvoja, personal trainer ja urheiluhieroja sekä opiskelen työni ohessa ortopedistaosteopatiaa.

Lopetin jääkiekon pelaamisen muutama vuosi sitten loukkaantumisen vuoksi, jonka jälkeen olen treenannut monipuolisesti eri lajeja. Tällä hetkellä harrastan crossfittia ja kuntosalia.

Koulutuksieni ja omien kokemuksieni kautta koen, että minulla on laaja tietotaito ja pystyn tarjoamaan asiakkailleni kokonaisvaltaisen hoitotapahtuman.  Tarvitset sitten hierontaa tai vinkkejä harjoitteluun, niin ota yhteyttä tai tule rohkeasti juttelemaan, kun törmätään. Nähdään Liikkarilla!

jiri.pitkanen@gmail.com

 

 

 

 

 

EMMA HAKALA

Valmistuin Suomen urheiluhieroja opistosta joulukuussa 2019. Olen myös koulutukseltani Fustra-ohjaaja, sekä opiskelen työn ohella liikunnanohjaajan tutkintoa.

Oma urheilu ja liikunta tausta on kirjava, laidasta laitaan on lajeja kokeiltu. Näistä omaan arkeen on jäänyt tavoitteellinen treenaaminen salilla, Amerikkalaisen jalkapallon valokuvaaminen sekä juniori jenkkifutareiden apuvalmentajana toimiminen.

Loukkaantumisilta ei ole vältytty ja sen takia osa lajeista on jäänyt pois, mutta laaja tietämys lajeista on syntynyt. Haluan auttaa ennaltaehkäisemään loukkaantumisia, jotta jokainen saa ja pystyy harjoittelemaan omaa lajiaan. Myös liikkuvuuden parantaminen, kokonaisvaltainen kehon hyvinvointi, lihaskireyksien poisto tai rentouttava hieronta onnistuu.

Tervetuloa hierontaan ja aina saa tulla juttelemaan ja kyselemään jos jokin mietityttää. Nähdään Liikkarilla.

041 314 7958

 

 

 

HYVÄ TIETÄÄ

 

Varatun ajan peruutus tai muutos tulee tehdä viimeistään 12 tuntia ennen sovittua aikaa. Peruutus tulee tehdä puhelimitse tai sähköpostilla suoraan hierojalle.

Jos varausta ei ole peruttu ilmoitetun ajan puitteissa, laskutetaan käynti asiakkaalta täysimääräisenä.

Lauttasaaren Liikuntakeskus pyrkii järjestämään palvelut ilmoitetun mukaisesti. Hierojan sairastuessa tai muuten estyessä Lauttasaaren Liikuntakeskus ei etsi korvaavaa hierojaa. Sairastapauksissa tai yllättävissä tilanteissa hieroja itse tai Lauttasaaren Liikuntakeskus tiedottaa mahdollisesta peruutuksesta ottamalla yhteyttä asiakkaaseen.