Hieronta

AJANVARAUS HIERONTAAN

 

Voit varata ajan hierontaan

 

HINNASTO 2023

Experience Lab Lauttasaari Member -hinnat:

  • 30 min – 35 €
  • 45 min  – 45 €
  • 60 min – 55 €
  • 90 min – 85 €

Member -hinnasto on Experience Lab Lauttasaaren jäsenille ja arvokortin lunastaneille. Arvokortti korvaa perinteisen sarjakortin (vähintään 100 €). Voit lunastaa arvokortin käyntisi yhteydessä hierojalta tai X-Labin asiakaspalvelusta.

 

Normaali hinnat:

  • 30 min – 40 €
  • 45 min  – 50 €
  • 60 min – 60 €
  • 90 min – 90 €

 

 

HIEROJAMME

 

JIRI PITKÄNEN

Valmistuin urheiluhierojaksi keväällä 2017. Olen koulutukseltani myös liikuntaneuvoja, personal trainer ja urheiluhieroja sekä opiskelen työni ohessa ortopedista osteopatiaa.

Lopetin jääkiekon pelaamisen muutama vuosi sitten loukkaantumisen vuoksi, jonka jälkeen olen treenannut monipuolisesti eri lajeja. Tällä hetkellä harrastan crossfittia ja kuntosalia.

Koulutuksieni ja omien kokemuksieni kautta koen, että minulla on laaja tietotaito ja pystyn tarjoamaan asiakkailleni kokonaisvaltaisen hoitotapahtuman.  Tarvitset sitten hierontaa tai vinkkejä harjoitteluun, niin ota yhteyttä tai tule rohkeasti juttelemaan, kun törmätään. Nähdään X-Labilla!

jiri.pitkanen@gmail.com

 

TUULIKKI LANKIO

Olen urheiluhieroja, tanssinopettaja ja pilatesohjaaja. Lisäkoulutuksena kaustislainen jäsenkorjaus ja nivelkäsittelyt.

Opiskelin urheiluhierojaksi Espanjassa ja työskennellessäni siellä asiakaskunnassani oli paljon aktiivikuntoilijoita, padel-, tennis- ja golfharrastajia. Hoidon suunnittelen yksilöllisesti tutkimisen ja asiakkaan toiveiden pohjalta. Annan myös kotijumppaohjeita.

Tervetuloa hoitoon tarvitsetpa apua sitten palautumiseen, lihasjumeihin tai vammojen jälkeiseen kuntouttamiseen.

 

 

 

HYVÄ TIETÄÄ

 

Varatun ajan peruutus tai muutos tulee tehdä viimeistään 24 tuntia ennen sovittua aikaa. Peruutus tulee tehdä nettiajanvarausjärjestelmän kautta tai sähköpostilla info@x-lab.fi

Jos varausta ei ole peruttu ilmoitetun ajan puitteissa, laskutetaan käynti asiakkaalta täysimääräisenä.

Experience Lab pyrkii järjestämään palvelut ilmoitetun mukaisesti. Hierojan sairastuessa tai muuten estyessä Experience Lab ei etsi korvaavaa hierojaa. Sairastapauksissa tai yllättävissä tilanteissa hieroja itse tai Experience Lab tiedottaa mahdollisesta peruutuksesta ottamalla yhteyttä asiakkaaseen.