Ryhmäliikuntatuntien ennakkovaraus alkaa helmikuussa

tammi 29, 2020 - By Lauttasaaren Liikuntakeskus

Siirrymme ryhmäliikuntatuntien ennakkovarauskäytäntöön helmikuun 2020 aikana.

  • Ennakkovaraajana varmistat aina paikkasi tunnille ja saat tiedon mahdollisista tuntimuutoksista tekstiviestillä tai sähköpostilla.
  • Ryhmäliikuntatunnit ovat varattavissa nettiajanvarauksen kautta. Tunneille voi tulla myös ilman ennakkovarausta, jos tunneilla on tilaa. Mikäli ennakkovaraukset ovat täynnä, voit aina ilmoittautua varasijalle. Tällöin nouset mahdollisten peruutusten myötä varsinaiselle sijalle ja saat tästä viestin itsellesi.
  • Mikäli estyt tulemasta varaamallesi tunnille, voit myös perua varauksesi järjestelmän kautta.
  • Saavuthan tunneille ajoissa! Varaus pitää lunastaa asiakaspäätteen kautta leimautumalla. Lunastamattomat paikat vapautuvat muiden käyttöön 5 minuuttia ennen tunnin alkua. Asiakkaita ei oteta turvallisuus- ja viihtyvyys syistä tunneille niiden jo alettua – huolehdi siis aina, että olet ryhmäliikuntasalissa ennen tunnin alkua. Ensimmäistä kertaa jollekin tunnille mennessäsi kannattaa olla paikalla erityisen hyvissä ajoin – tällä tavoin ehdit esimerkiksi opetella ja tehdä pyörän säädät ennen sisäpyöräilytunnin alku, jne.
  • Muista tehdä aina tunnille saapuessasi kirjautuminen asiakaspäätteellä loppuun saakka. Kirjoitin tulostaa sinulle lopuksi kuitin, jonka tarvitset mukaasi tunnille.
  • Vastaanotosta voit pyytää sähköpostiisi linkin, jonka avulla luot tunnuksen ja salasanan ajanvarausjärjestelmään.
  • Kun olet saanut linkin ja luonut salasanasi, niin voit jatkossa varata tunnit täältä: https://liiku.cubemanager.fi/client 

 

Autamme mielellämme jos sinulla herää mitä tahansa kysyttävää tuntien varaamisesta ja toivotamme oikein hyviä treenejä!