TÄRKEÄ TIEDOTE koskien X-Lab Liikkarin tulevaisuutta

huhti 13, 2022 - By Lauttasaaren Liikuntakeskus

Rakkaat asiakkaat, Dear customers.

Ohesta löydät tärkeän tiedotteemme (also in english) koskien jatkumoamme Heikkiläntie 4:ssa. Luethan tiedotteen huolellisesti, tämä on todennäköisesti tärkein tiedotteemme, jonka olemme lähettäneet.

Kuten tiedotteessamme lukee, toimintamme nykyisessä osoitteessa ei voi jatkua huhtikuun jälkeen. Sulkutilojen ja pandemian aiheuttamien vaikeuksien jälkeen olisimme toki halunneet edetä asiassa eri tavalla, mutta emme yksinkertaisesti päässeet yhteisymmärrykseen kiinteistön omistajien kanssa tulevaisuudesta näissä tiloissa. Kun tahtotila tilojen remontointiin ja toimintamme kehittämiseen on erilainen, emme pysty tässä osoitteessa tarjoamaan niitä palveluita joita olemme teille asiakkaillemme luvanneet.

Tästä huolimatta olemme positiivisin mielin, sillä tunnelin päässä valona loistaa Experience Lab 2.0. Siitä tulee kuntokeskus, jollaista ei ole vielä nähty!

Muutokset ovat toki äkillisiä, ja meidän täytyy tehdä väliaikaisia ratkaisuja esim. tilojen suhteen. Tiedotamme niistä heti sitä mukaa kun saamme näitä varmistettua. Toimintamme jatkuu kuitenkin huhtikuun jälkeenkin, mukanamme pysyy energinen ja iloinen porukka ohjaajia ja trainereita. Liikuntakeskuskoordinaattorina ”X-Lab Yodana” jatkaa Juha, joka vastailee myös mielellään kaikkiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Tottahan toki pysyttelemme meille niin rakkaassa Lauttasaaressa.

Tulemme lähipäivinä kontaktoimaan jokaisen asiakkaan vielä erikseen lähtökohtaisesti puhelimella. Tulemme tiedottamaan muutoksista aktiivisesti huhtikuun aikana, joten seuraathan tarkasti sähköpostiasi.

X-Lab on onneksi muuta kuin pelkkä osoite ja seinät. Se on ihmiset, me ja te. Kiitos yhteisestä matkasta tähän asti, toivottavasti matkamme jatkuu tästäkin eteenpäin kohti uljaampaa liikuntakeskusta.

Kära kunder. Vi återkommer imorgon med den svenskspråkiga kommunikén

Rakkaudella,

X-Lab henkilökunta ja omistajat
 

X-Lab Liikkari tärkeä tiedote PDF

X-Lab Liikkari customerbulletin PDF