Tärkeää informaatiota asiakkaille laitteiden ja välineiden puhdistuksesta

maalis 17, 2021 - By Lauttasaaren Liikuntakeskus

X-Lab Liikkarin kaikki laitteet, pinnat ja painot tullaan käsittelemään tiistaina 16.3. Nanope-kestopinnoitteella, joka tuhoaa viruksista jopa 99,9 %. Palccoat® Nanopinnoite tuhoaa viruksia ja haitallisia bakteereja ilman kemikaaleja, tämän ansiosta kosketuspinnat pysyvät puhtaina myös pyyhintäkertojen välissä. Pinnoite puhdistaa myös ympäröivää ilmaa.

Käsittelyn jälkeen laitteita ja painoja ei tarvitse enää joka käytön jälkeen desinfioida. Harjoittelun jälkeen mahdolliset hikijäljet pyyhitään edelleen pois.

 

Mikä on nanopinnoite?

Palccoat® – nanopinnoitteiden teho perustuu titaanioksidiin sekä Hopea-ioneihin. Nanopinnoitteet tuhoavat valokatalyysin avulla viruksia, bakteereja ja homeitiöitä. Pinnoite puhdistaa “itse itseään” ilman kemikaaleja ja on täysin vaaraton ihmisille ja ympäristölle.

Palccoat® -pinnoitteet ovat tutkitusti erittäin tehokkaita tuhoamaan bakteereja ja viruksia ja siten antavat pitkäikäisen antimikrobisen suojan pinnoille. Tuotteilla voidaan käsitellä lähes kaikkia kovia ja pehmeitä materiaaleja, lasista kankaisiin. Kertakäsittely suojaa pintoja viruksilta ja bakteereilta jopa useiden vuosien ajan.

 

Lisätietoja menetelmästä pääset lukemaan täältä:

Nanope palccoat Pinnoitusohjelma Kuntosalit (PDF)

Nanope Palccoat Valokatalyysi (PDF)

Nanope palccoat esite H2 (PDF)

 

Tämä laitteiden käsittely ei aiheuta erikoisjärjestelyitä tai aukioloaikojen muutoksia.