Tiedote 26.7. Uusi keskuksemme aukeaa pian!

hein 26, 2022 - By Lauttasaaren Liikuntakeskus

Hei arvoisa asiakkaamme,

Tämä on se päivä, jota me kaikki olemme odottaneet. Kevään ja kesän haasteet ja myllerrykset on selätetty ja meillä on vihdoin antaa teille Experience Lab 2.0:n uusi osoite ja aukeamisajankohta.

 

X-Lab 2.0 uusi osoite on Vattuniemenkatu 21. Aloitamme kattavan remontin elokuussa ja pääsemme aloittamaan toiminnan uudessa kehityskeskuksessamme 1.9.2022.

 

Uskomme vahvasti, että X-Lab tulee syntymään uudelleen parempana ja valmiimpana palvelemaan teitä kaikkia, kuten visioissamme halusimme sen palvelevan jo Heikkiläntiellä. Olemme käyttäneet paljon aikaa täydellisen tilan löytymiseen- meidän ei onneksi tarvinnut kaivaa tietä Kiinaan- uusi osoitteemme löytyi sopivan läheltä. Olemme enemmän kuin innoissamme aloittaessamme uuden kappaleen teidän kaikkien kanssa Lauttasaaressa!

 

Vattuniemenkadulle rakentuu keskus, jonka tilavat tilat kahdessa kerroksessa tarjoavat mahdollisuuden tarjota kaikki jo olemassaolevat palvelumme- ja myös paljon uutta. Kerromme näistä totta kai tarkemmin remontin edistyessä, teillehän X-Lab 2.0 on rakenteilla. Toimintamme alkaa syyskuun alussa, mutta lisäelementtejä valmistuu lisää vielä syksyn ajan. Tästä tulee jännittävää aikaa, niin meille kuin toivottavasti myös teillekin. Mikä parasta, se on myös kävelymatkan päässä vanhoilta kulmilta.

 

Uuteen X-Labiin rakentuu siis laaja kirjo palveluita, ja tiettyihin jäsenyysmalleihin otamme vain tietyn määrän jäseniä. Näissä te jo olemassaolevat jäsenemme olette etusijalla. Kerromme näistä lisää elokuussa.

 

TÄRKEÄ HUOMIO RYHMÄLIIKUNNASTA

Sähinän tunnit päättyvät pe 29.7. Uusi ryhmäliikuntakalenterimme elokuulle julkaistaan lähipäivinä ja tunnit järjestetään jo uudessa osoitteessamme Vattuniemenkadulla tiistaista 2.8. alkaen! (maanantaina valmistelemme tilaa) Rakennuksessa sijaitsee valmis ryhmäliikuntasali, jota voi käyttää remontoinnista huolimatta. Tarkemmat ohjeet sisäänpääsyyn saatte vielä viikon lopulla.

 

HUOMIO ELIXIAN PALVELUITA KÄYTTÄVILLE

ELIXIA Salmisaaren palvelut jatkuvat sinne ilmoittautuneille automaattisesti vielä elokuun. Jos et jostain syystä halua käyttää ELIXIAa elokuussa, ilmoita siitä meille sähköpostilla viimeistään keskiviikkona 27.7.

 

THEGYM Lauttasaari on normaalisti käytössänne sovitusti elokuun loppuun.

 

Järjestämme torstaina 28.7. Tallbergin puistossa FUN IN THE PARK-tapahtuman klo 17.30-19.00. Tämä hauska pihapelitapahtuma on oiva mahdollisuus tulla juttelemaan lisää allekirjoittaneen kanssa myös tulevasta! Laitathan mielellään ilmoitusta tulostasi etukäteen sähköpostiimme info@x-lab.fi, niin osaamme valmistella pelit, mutta olet ehdottoman tervetullut myös ex tempore, olisi ilo nähdä pitkästä aikaa!

 

Matkamme tähän pisteeseen on ollut uskomaton (mutta totta). Kiitos tässä vaiheessa kaikille, jotka ovat pysyneet mukana matkassamme koko tämän ajan, ja sydämellisesti tervetuloa takaisin ihan kaikille. X-Lab 2.0. olkoon kiitoksemme tästä yhteisestä matkasta, joka jatkuu nyt uusin purjein!

 

Innokkain ja odottavin terveisin,

 

Juha ”Yoda” Kulmala
Liikuntakeskuskoordinaattori