Tiedote 29.7.

elo 1, 2022 - By Lauttasaaren Liikuntakeskus

Toivottavasti olet ehtinyt jo lukaista ja sisäistää tämän viikkoisen uutispommimme. Et tosiaan ole nähnyt unta, X-Lab Liikkari muuttaa uusiin tiloihin Vattuniemenkatu 21:een nyt elokuun aikana ja toiminta starttaa remontista huolimatta ryhmäliikunnan parissa jo 2.8.!
Tässä viikkokirjeessä aika paljon käytännön asiaa, joten lukaisethan huolella.

RYHMÄLIIKUNTA

Ryhmäliikuntakalenterimme starttaa tulevana tiistaina. Huomaa, että myös pienryhmäspinning siirtyy uuteen osoitteeseemme! Täällä poljetaan ensi viikosta.

Sisäänkäynti on talon kulmalta ja ryhmäliikunta järjestetään sisääntulokerroksessa. Sisäänpääsyä varten asennamme oviin tutun kulkujärjestelmämme (eli vanhat kulkuavaimet toimivat sen jälkeen), mutta tämä ei toiminnassa vielä elokuun alussa. Siihen asti ohjaajat käyvät avaamassa teille ulko-oven ennen tunteja ja niiden välissä. Ensi viikolla meillä on myös ekstrahenkilökuntaa auttamassa ja availemassa ulko-ovea.

Olethan siis paikalla ajoissa, jotta pääset tunnille mukaan. Ryhmäliikuntaan tehdään normaalisti varaukset ajanvarausjärjestelmän kautta. Leimauspäätettä ei elokuussa ole käytössä. Uusissa tiloissamme sijaitsee tilava
ryhmäliikuntasali, sekä erillinen spinning-tila. Tilassa ei ole vielä pukuhuoneita eikä suihkuja, mutta neljä wc-tilaa ovat käytössänne. Ulkovaatteet voi jättää eteisen naulakkoihin.

Huomaathan, että talon sisällä liikkuminen ei turvallisuussyistä ole remontin aikana mahdollista, joten vaikka uteliaisuus nostaisikin päätään, pysyttelethän ryhmäliikuntatiloissa. Syyskuussa pääsee sitten tarkistelemaan remontin tuloksia jo!

Tässä vielä muistutuksena elokuun ryhmäliikuntakalenteri:

Ryhmäliikunta-aikataulu elokuu 2022

Ethän unohda, että ELIXIA Salmisaaren palvelut ovat normaalisti käytössäsi vielä elokuun kaikille sinne ilmoittautuneille. Lisäksi aivan uuden lokaatiomme vieressä sijaitseva THEGYM Lauttasaari tarjoaa kuntosaliharjoittelumahdollisuuden. Tänne on vielä vapaita treenipaikkoja, joten mikäli se yhä kiinnostaa, ilmoittautumista vain tänne päin: info@x-lab.fi. Oma GYM BOUTIQUE valmistuu elokuun aikana ja rokkaamme täällä jo syyskuun alussa!

Talon pihaan on mahdollista parkkeerata elo-syyskuun ajan pysäköintiluvilla, joita saa ohjaajiltamme ensi viikolta eteenpäin. Kadun varressa on kiekolla pysäköinti ilmaista. Pystymme toteuttamaan uusissa tiloissamme myös hierontapalveluita jo elokuun alkupuolelta lähtien. Jos paikkoja jumittaa, olethan yhteydessä omaan tuttuun hierojaasi tai laita sähköpostia meille päin.

Huh, olikohan siinä asiaa jo kerrakseen. Tässä tapahtumien tuiskeessa menee omakin pää niin pyörälle, että tekee hyvää tässä kohtaa hetki levähtää, ja palata sitten täyteen tohinaan kun X-Lab 2.0 remontti edistyy ja uljas uusi keskuksemme alkaa saada raamien lisäksi sisältöä. Yoda palailee lomiltaan 11.8., mutta tuttuun tapaan tavoitat meidät asiakaspalvelustamme info@x-lab.fi.

Elokuussa jutellaankin sitten lisää, mitä kaikkea syksy meille tarjoaakaan. Pysytään kuulolla, ja sillä välin, Voikaa hyvin.

Terveisin,

Juha Kulmala
Liikuntakeskuskoordinaattori