X-Lab ja THEGYM yhteistyöhön kesän aikana!

kes 8, 2022 - By Lauttasaaren Liikuntakeskus

Hei arvoisa asiakkaamme,

Ja kiitos heti alkuun kärsivällisestä odotuksesta kun olemme valmistelleet kuntosalitreenejä teille kesän ajaksi. Kesän alku on ollut työntäyteinen ja nyt Iloksemme voimme kertoa, että lupauksemme mukaisesti salille pääsee nyt myös Lauttasaaressa 9.6.2022 alkaen!

Pääsemme yhteistyöhön toisen saarelaisen yrittäjän kanssa, ja tarjoamme jatkossa käyttöönne THEGYM Lauttasaaren palvelut elokuun loppuun. Tämä sali on siis käytössänne, kun X-Lab 2.0 on valmistelussa. Alla toimintaohjeet palveluiden käyttöönottoon, joten luethan viestin tarkasti.

THEGYM sijaitsee Lauttasaaressa osoitteessa Vattuniemenkatu 19 ja se on avoinna 24/7 vuoden jokaisena päivänä. Salille pääsee sisään talon sivustalta ja se sijaitsee 2. kerroksessa. Parkkipaikkoja on muutama salin edessä tai myös kadunvarressa runsaasti kiekolla. Reilun 600 neliön sali on hyvin varusteltu, ja siellä voi toteuttaa hyvin niin toiminnallista- kun aerobista treeniä, puhumattakaan painonnostotreenistä. Tilat ovat viihtyisät ja pukuhuoneet ovat tilavat suihkuineen.

Olemme innoissamme että pystymme tekemään yhteistyötä monella eri rintamalla ja tämä on jälleen oiva osoitus siitä. THEGYM:n ansiosta saamme salitilat käyttöön Lauttasaaressa ilman remontteja ja myös te pääsette liikkumaan mahdollisimman nopeasti saarella saliharjoittelun parissa. Lopullisen X-Labin ollessa samaan aikaan valmistelussa, säästymme myös yhdeltä muutolta ja tämä toki edesauttaa lopullisen treenipaikan valmisteluja.

TÄRKEÄÄ: THEGYM vastaanottaa kesän ajaksi 200 treenaajaa. Tämä treenipaikka sopii siis sinulle, joka kaipaat nimenomaan saarelta kuntosalipalveluita, eivätkä Elixian palvelut tai Sähinän tunnit ole sinun juttusi. Jos et siis ole varma kuntosalitreenaamisesta kesällä, voit antaa paikkasi jollekulle muulle. Muista että Elixia Salmisaaren palvelut kuuluvat yhtälailla sinulle, treenasitpa THEGYMillä tai et.

Miten pääsen THEGYM:ille?
Tarvitsemme tiedon halustasi treenata kesä Lauttasaaren THEGYMillä sähköpostilla osoitteeseen info@x-lab.fi. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Huomaathan, että paikkoja on runsaasti, mutta kuitenkin maksimissaan tuo 200. Saat vahvistuksen treenipaikasta sähköpostilla. Mikäli et halua tätä palvelua käyttöön, sinun ei tarvitse sitä erikseen ilmoittaa. Ilmoitathan kuitenkin viimeistään  pe 17.6., koska tämän jälkeen THEGYM-henkilökunta lomailee ja koodeja ei pystytä hetkeen luomaan.

Sinulle luodaan oma henkilökohtainen pääsykoodi salille ja tämän saat meiltä tekstiviestillä. Nämä kaikki luodaan manuaalisesti, joten alussa koodien luonnissa voi olla ruuhkaa, pahoittelemme tätä. Koodi alkaa toimia heti sen saatuasi.

Tekstiviestissä on linkki, joka avataan sisään mennessä. Linkkiin näpytellään koodi, tämän jälkeen ovea nykäistään tai siihen koputetaan ja lukko avautuu. Ohjeet saat myös vielä tekstiviestissä.

PT-ASIAKKAAT: Teille on varmistettu treenipaikka oman ohjaajan kanssa Vattuniemenkadulta! Kampin Aava ja Technopoliksen sali säilyvät toki myös treenipaikkavalikoimassa.

Tulemme toteuttamaan THEGYM:n tiloissa kesällä myös pienryhmäspinningiä kaikille PREMIUM-jäsenillemme! Nämä tulevat olemaan todella toivottu lisä treenivalikoimaan. Infoamme näistä vielä myöhemmin erikseen.

Loppuun vielä muistutuksena, mitä kaikkea käytössäsi on nyt kesän ajan:

1) Elixia Salmisaaren kaikki palvelut (myös ryhmäliikunta)
2) Sähinän jumpat ja HELT-striimaukset (Premium- ja Aamupäiväjäsenet)
3) OUTDOOR- BEACH- ja Porrastreenit (Premium- ja Aamupäiväjäsenet)
4) SUP-tunnit sekä SUP-laudan vuokra kaksi yhden hinnalla X-Labin avainkorttia vilauttamalla.
5) THEGYM Lauttasaaren palvelut halutessasi.

Tulen olemaan myös itse paikan päällä THEGYM Lauttasaaressa ensi viikolla ma, ti ja to klo 15-19, joten nähdään siellä! Kiitos kärsivällisyydestä ja yhteisistä treeneistä, jatketaan tätä hyvää meininkiä!

Ja pssst. yllättävän pian saapuu myös syksy ja X-Lab 2.0. Mutta kirjoitellaanpa siitä sitten vähän myöhemmin lisää.

Iloa viikkoon ja treeni-intoa kaikille!

Aurinkoisin terveisin,
Juha Kulmala
Liikuntakeskuskoordinaattori