X-Lab Liikkarin toukokuun ryhmäliikunta-aikataulu

touko 4, 2022 - By Lauttasaaren Liikuntakeskus

X-Lab Liikkarin toukokuun ryhmäliikunta-aikatulu on voimassa 1.-31.5.2022

 

Huomioina la 7.5. jolloin Tiinan Fitbody ja Healthyback pidetään Tallbergin puistossa Sähinän sijaan ja Core jää välistä pois (Healthy back alkaa 10:55), sekä ti 31.5. Fitbody joka niin ikään pidetään ulkotuntina. Huomaathan että Sähinän tunnit ovat kaikki käytössä Aamupäivä- Opiskelija- ja PREMIUM-jäsenille.
Ilmoittautumiset Sähinän tunneille normaaliin tapaan ajanvarausjärjestelmän kautta. Tunneille ei luonnollisesti tarvitse kuitata itseään sisään, mutta muistathan sitä suuremmalla syyllä peruuttaa varauksesi jos et pääsekään paikalle, jotta kaikki halukkaat pääsevät osallistumaan.
Ps. Muistathan että HELT:issä on myös paljon tallenteita, jotka ovat käytössäsi 24/7. myhelt.com

 

Sähinän tunnit järjestetään osoitteessa Heikkiläntie 10, noin 50 metriä X-Labilta Shellin suuntaan. Kulku tapahtuu Makers-kahvilan kautta (josta saa muuten ihania tuotteita -10 prosentin alennuksella kun mainitsee olevansa tulossa meidän jumpille!). Mikäli kahvila on kiinni, saat koodin, jolla pääset sisään. Ryhmäliikuntasali sijaitsee 3. kerroksessa. Tilassa ei ole pukuhuoneita, mutta sieltä löytyy yksi wc. Oman maton voi halutessaan ottaa mukaan, mutta niitä löytyy myös Sähinästä.
Muistathan myös Technopoliksen salin käyttömahdollisuuden Otaniemessä, sekä PT-treenit tämän lisäksi myös Kampin Aavassa. Kysy lisää näistä omalta traineriltasi.

 

Vaikka fyysinen asiakaspalvelupisteemme poistuukin, meihin saa kuitenkin yhteyden jatkossakin sähköpostilla normaaliin tapaan. Osoite on tuttu monesta yhteydestä: info@x-lab.fi. Olemme toukokuussa puhelimen päässä myös ma-to klo 15-19.

 

X-LAB TOUKOKUU 2022 (PDF)