X-Lab asiakaskirje 14.4.2024

Hei asiakkaamme!

Ja iloista viikonloppua jälleen Vattuniemestä! Ensi viikostakin on tulossa takuulla iloinen, sillä meillä on erityisen iloisia uutisia:


1. KERROKSEN GYM-TILA AVAUTUU MAANANTAINA

Rakenteilla ollut harjoittelualue on käytössäsi maanantaista 15.4. klo 14:00 lähtien. Huomaathan, että tilassa tehdään vielä pieniä viimeistelyjä remontin osalta, mutta tämä ei vaikuta enää tilan käyttöön.
Samalla avaamme pääsyn tilaan myös pukuhuoneiden kautta. Ja miehet, ei huolta! Miesten pukuhuoneen lasiovet on teipattu niin, että yksityisyys säilyy. Naisten pukuhuoneeseen tullaan myös asentamaan ovi, tämä tapahtuu lähiaikoina. Juoma-automaatti on saapumassa myös kevään aikana.
Tilasta löytyy paljon toivottuja treenilaitteita, ja pieni omaharjoittelutila- täällä onnistuu vaikkapa venyttely oivallisesti. Tulehan tutustumaan vaikka heti maanantaina!


VIELÄ EHDIT MUKAAN X-SKILL:N PAULOIHIN!

X-SKILL-tunnit ovat lyöneet läpi täydellä höyryllä. Muistathan, että vielä ehdit mukaan ekstratunneille, jotka järjestetään nyt sunnuntaina klo 17:15, sekä ensi viikon pe 19.4. klo 16:50 ja vielä viikon päästä sunnuntaina 21.4. klo 17:15. Nämä ekstratunnit teille ohjaa energinen Veera. Hiki on taattu! Paikat saat napattua ajanvarauksesta tai asiakaspalvelustamme.
Torstai-aamupäivän X-SKILL tunti siirtyy myöhempään alkamisajankohtaan ensi viikosta, alkaen jatkossa klo 11:45. Jos kaipaat siis lounastunnille tehokasta tekemistä, tulehan joukkoon mukaan!


X-LAB CLINICIN VIIDENKYMPIN VILLITYS TEKEE PALUUN

60 minuutin hieronta tai purentalihashieronta 50 eur (norm. hinta 65 eur)
12.4.-19.4. välisenä aikana varatut hieronnat tähän huimaan etuhintaan. Aikoja on varattavissa jopa toukokuun loppuun. Kampanja koskee vain edellämainittuja palveluita. Maksutapoina toimivat ePassi, Smartum tai korttimaksu (emme ota vastaan käteistä).

Aikoja saat varattua kätevästi suoraan nettisivuiltamme: www.x-lab.fi/hieronta
Kirjoitathan varauksen yhteyteen "50" lunastaaksesi edun. Tervetuloa!

Rentouttavaa loppuviikkoa ja ensi viikolla nähdään!

Terveisin,
Juha Kulmala
Liikuntakeskuskoordinaattori

Edellinen
Edellinen

X-Lab asiakaskirje 26.4.2024

Seuraava
Seuraava

X-Lab asiakaskirje 5.4.2024