X-Lab asiakaskirje 5.4.2024

Hei asiakkaamme!

Ja oikein iloinen perjantaitervehdys jälleen täältä meiltä Vattuniemenkadulta. Sää antaa tänään parastaan lumen ja tuiskun muodossa, mutta sammakkoprofessorin sanoin: kevät tulee joka vuosi kuitenkin.
Onneksi meillä ei X-Labilla sada muuta kuin liikunnan iloa, joten tervetuloa viikonloppunakin porukkaan mukavaan. Mikäli et ole vielä päässyt kokemaan uutta X-SKILL-tuntikonseptiamme, järjestämme huhtikuussa muutaman viikonlopun ekstratunnin ohjaajamme Veeran iloisessa seurassa. Nämä tunnit pidetään

 Su 14.4. klo 17.15
 Pe 19.4. klo 16.50 (
Spinning STRENGTH ei pidetä silloin)
 Su 21.4. klo 17.15


Paikkoja näille ekstratunneille saat normaaliin tapaan ajanvarausjärjestelmän kautta, tai vaihtoehtoisesti asiakaspalvelusta. Tule, näe ja hikoile!


UUSI JÄSENYYSMALLI: NEXT TWO

Vastaamme kysyntään ja tarjoamme jatkossa uudenlaisen mahdollisuuden treenata X-Labilla. NEXT TWO-jäsenyysmalli tarjoaa sinulle joustavan ja sitoutumisvapaan tavan liikkua kanssamme aina kaksi viikkoa kerrallaan.
NEXT TWO-jäsenyyteen kuuluvat kaikki palvelumme, myös PERFORMANCE BOX- ja SWEAT BOX-studion tunnit ja kortti toimii kaikkina viikonpäivinä klo 05-24. Jäsenyys on voimassa määräaikaisena aina 14 vrk aloittamispäivästä. Avainkortti 5 eur erikseen, mikäli sinulla ei sellaista ennestään ole.
NEXT TWO-jäsenyyden hinta on 45 eur/14 vrk. Tämä on oiva mahdollisuus esimerkiksi sinulle, jos matkustelet kesällä tai olet saarella epäsäännöllisesti. Jäsenyydet myynnissä heti ensi maanantaista alkaen. Ehkä ystäväsi haluaa tulla kokeilemaan liikkumista kanssasi? Tämäpä onkin muuten hyvä lahjaideakin...

ILOMETREJÄ ELÄMÄÄN-paikkoja vielä vapaana!

Tiinan pienryhmä starttaa lauantaina 13.4. Valmennukseen etsitään vielä osallistujia, joten laitathan ilmoittautumista meille info@x-lab.fi tai suoraan Tiinalle viimeistään keskiviikkona 10.4. Tämä neljän tapaamiskerran valmennuspaketti antaa sinulle erityisiä työkaluja oman kehon hyvinvointiin myös arjessa. Pienryhmän hinta on 99 euroa, ja se toteutuu, mikäli minimimäärä osallistujia ilmoittautuu. Vielä siis ehdit mukaan!



Ja loppuun vielä väliaikatiedote koskien 1. kerroksen uuden kuntosalin valmistumista. Tätä tilaa viimeistellään vielä, jotta se on täydessä tikissä kun avaamme sen asiakkaille. Kerromme tarkan päivän ihan pian. Sinne on tulossa paljon toivottuja laitteita, kuten vaikkapa vatsarutistus-, selänojennus-, etu- ja takareisilaitteet istuen ja jalkaprässi. Siinäpä kivaa lisäboostia omaan harjoitusohjelmaan!

Nyt oikein riemukasta viikonloppua, kuullaan taas pian! 

Ystävällisin terveisin,
Juha Kulmala
Liikuntakeskuskoordinaattori

Edellinen
Edellinen

X-Lab asiakaskirje 14.4.2024

Seuraava
Seuraava

Uusi palvelu X-Labilla NEXT TWO- kahden viikon treenipassi on täällä!