X-SKILL TUNNIT STARTTAAVAT 12.3.!

Hei arvon asiakkaamme,

Iloista alkanutta maaliskuuta täältä X-Labilta. Tässä kirjeessä onkin iloisten uutisten aika, sillä remontti 1. kerroksen lisäharjoittelutiloissa on edennyt finaalivaiheeseen ja pääsemme avaamaan kerroksen asiakkaillemme 12.3.2024 alkaen. Mitäkö tällöin sitten tapahtuu? Minäpä kerron!

X-SKILL TUNNIT STARTTAAVAT 12.3.!

Uusittu SWEAT BOX-studiomme on valmis ja se on huikea, tarjoten treenielämyksiä niin X-SKILL-tunneilla kuin spinning-pyörien päällä heti maaliskuussa. Olemme panostaneet tilassa niin valaistukseen kuin äänentoistoonkin, ja pääsemme täten viemään treeniympäristön ihan uudelle tasolle! Mikä X-SKILL-tunti sitten on?

Tällä tunnilla musiikki pauhaa ja hiki virtaa! Tehokas 45 minuutin treeni toteutetaan kuuden hengen ryhmissä käyttäen välineinä Technogymin SKILLMILL-juoksumattoja, SKILLBIKE-pyöriä, sekä uusia SKILL BOXEJA, joiden avulla voidaan suorittaa monipuolista lihaskuntoharjoittelua. Tämä nopeutta, kestävyyttä ja voimaa kehittävä tunti sopii kaikille, kunhan asenne on kohdillaan! Vaihtelevat lihaskunto- ja aerobiset osuudet takaavat, että syke nousee ja kunto kohenee. Olemme ylpeitä saadessamme tarjota tämän uniikin treenielämyksen juuri teille!

Aloitamme X-SKILL-näytetunnit jo ensi viikolla. Nämä tunnit järjestetään:
 Ti 5.3. klo 18.25 (Mira)
 To 7.3. klo 10:15 (Stefanie)

Näillä tunneilla testaamme vielä konseptia ja studiota, mutta saat takuuenergisen treenin aikaiseksi. Näille tunneille kaivataan innokkaita testaajia kertomaan kokemuksiaan, joten jos haluat päästä ensimmäisten joukossa SWEAT BOX-studioomme, ilmoittaudu heti mukaan sähköpostitse info@x-lab.fi ja kerro kummalle tunnille olet halukas osallistumaan. HUOM! Tunneille otetaan kuusi nopeinta ilmoittautunutta ja asiakaspalvelumme kuittaa, oletko mahtunut mukaan. Toimi siis N.Y.T! X-SKILL tunnit alkavat ryhmäliikuntakalenterin mukaisesti 12.3. alkaen.

SPINNING-TUNNIT SIIRTYVÄT SWEAT BOXIIN 12.3.

Uusittu studiomme tarjoaa siis myös aivan uudenlaisen spinning-kokemuksen, kun sisäpyöräilytuntimme siirtyvät ryhmäliikuntatilasta uuteen studioomme niin ikään 12.3. alkaen. Huomaathan, että remontti 1. kerroksessa on vielä osittain kesken, joten turvallisuussyistä kulku SWEAT BOX-studioon tapahtuu asiakaspalvelukerroksestamme tiskiä vastapäätä olevasta portaikosta.

Mitä kaikkea muuta 1. kerroksesta sitten löytyy? Saamme lisää kuntosaliharjoittelutilaa, ja olemme hankkineet alueelle jo useita painopakkalaitteita, lisää on vielä tulossa! Alueelta löytyy myös rauhallinen oma venyttelytila. Nämä tilat otetaan käyttöön heti kun remontti sen sallii.

Tämän kerroksen valmistuminen edesauttaa myös yhden asiakastoiveen toteuttamisessa: Meille vapautui paikka 2. kerroksen GYM BOUTIQUE-tilassa crosstrainerille! Joulu voi tulla siis myös maaliskuussa..

Tule siis kokemaan treenaamisen uudet ulottuvuudet uudessa studiossamme. What happens in SWEAT BOX, stays in SWEAT BOX..

Loppuun vielä yleisiä muistutuksia turvallisuuteen liittyen: Ethän koske X-Labin tiloissa oleviin valokatkaisijoihin. Yhden valon sammuttaminen voi sammuttaa valot myös toisesta tilasta, ja tällöin ymmärrettävästi portaikot tai kulkukäytävät voivat olla pimeinä ja tämä ei tarkoituksenomaista.

Näihin iloisiin uutisiin on hyvä päättää tämä viikko. Treeni-intoa tulevaan ja aurinkoisia kevään odotuksen päiviä! 

Ystävällisin terveisin,
Juha Kulmala
Liikuntakeskuskoordinaattori

Edellinen
Edellinen

Tervetuloa mukaan kesän hauskimmalle liikuntaleirille!

Seuraava
Seuraava

Uusi K&F lehti on ilmestynyt!